Magyarország a csodák forrása

Kedvezményezett neve: No Stress Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: No Stress Nonprofit Kft. panziójának fejlesztése Harkányban

Szerződött támogatás összege: 53 134 762 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2019.11.30.

Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00589


Projekt leírás:

Jelen projekt keretében a panzió szolgáltatási színvonalának emelése, valamint a fenntartható és költséghatékony működés elősegítése valósult meg. Előbbi a panzió korszerűsítésével, új szolgáltatások, valamint tematikus szolgáltatások kialakításával, utóbbi pedig az energia hatékony működést biztosító fejlesztésekkel, mint a nyílászárók cseréje, napelemes rendszer telepítésével, valamint a világítás korszerűsítésével jött létre.

Vendégeink számára a pályázaton belüli fejlesztések megvalósításával egy komfortosabb szálláshelyet alakítottunk ki, mely vonzóbbá válik a turisták számára. Ezáltal a panzió kihasználtságának növelésével a profitabilitást és folyamatos fenntarthatóságot tettük biztossá. A projekt keretein belül emeltük a szolgáltatások színvonalát – szobák felújítása, új funkciójú helyiségek kialakítása (családi szoba, gyermekmegőrző) – ehhez kapcsolódóan korszerű eszközök kerültek beszerzésre (wifi hálózat kialakítása, korszerű ágyak beszerzése), valamint konyha/étterem került kialakításra. A tematikus szolgáltatásfejlesztéshez a sportolási eszközök beszerzése (kerékpár, crossfit, trx) és a wellness lehetőség kialakítása kapcsolható. Közvetetten járulnak még hozzá a szálláshely színvonalának emeléséhez a világításkorszerűsítési fejlesztések, vagy a napelemes rendszerek telepítése. A korszerű és hatékony munkavégzést, illetve a vevők igényes kiszolgálását a megfelelő minőségű infokommunikációs fejlesztések (wifi hálózat, telefon recepción, weboldal megfelelő kialakítása) segítették elő. A panzió színvonalának növelése és a közösségi terek fejlesztése által árbevétel növekedésre számíthatunk akár már a befejezést követő első évben is.

A fejlesztés közvetett célja volt az egész Dél-dunántúli régió turisztikai fellendítése, a helyi és térségi együttműködések kialakítása annak érdekében, hogy regionális szinten is érezhető legyen az erősödő kereslet. A térség szolgáltatóit összefogva, helyi partnerekkel együttműködve közösen dolgozunk Harkány és a térség turisztikai fellendüléséért, ez mind a gazdasági, mind pedig társadalmi érdekeket is szolgál.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.